Физички лица

Дебитнa картичкa на ПроКредит 

Cè во едно!

 

Нашата MasterDebit картичка Ви нуди комплетна флексибилност и достапност до Вашите пари во секое време:

 

  • Бесплатна уплата и исплата на готовина во Зона 24/7 
  • 3 пати месечно бесплатни исплати на готовина од сите банкомати во земјата 
  • ЗД технологија за сигурност и можност за купување преку интернет
  • Бесплатно користење на ПОС терминали во земјата и странство

 

АПЛИЦИРАЈТЕ оnline и добијте ја Вашата картичка на домашна адреса.

За користење и аплицирање на оваа картичка немате дополнителни трошоци. Оваа услуга е вклучена во сетот банкарски услуги достапен за секој наш клиент. 

За подетални информации info@procreditbank.com.mk  

 

 

 

 

 
21.06.2018
  • EUR 61,35 61,4945 61,80
  • USD 51,90 53,1132 53,90
  • CHF 52,05 53,3020 54,65
  • GBP 68,85 69,9755 71,25
  • CNY 6,35 8,2044 8,35