КОМПЛЕТНА БАНКАРСКА УСЛУГА

ПроКредит Банка е матична банка за Вашето претпријатие и место за Вашето комплетно банкарско работење. Можете да управувате со Вашите сопствени и семејни трансакциски и штедни сметки во една иста банка, поволно, ефикасно и со високо квалитетна услуга.

22.09.2018
  • EUR 61,35 61,4950 61,80
  • USD 51,10 52,2961 53,10
  • CHF 53,35 54,7693 55,95
  • GBP 67,15 68,7864 69,55
  • CNY 5,80 7,6388 7,80