Дознај повеќе за енергетско ефикасни решенија

Дали знаете колкави се загубите на енергија во Вашиот дом?

                                                                    
  

 

За поголем комфор и помали сметки во Вашиот дом инвестирајте во подобрување на неговата енергетска ефикасност:

 
 
 
 
                                                                     
22.09.2018
  • EUR 61,35 61,4950 61,80
  • USD 51,10 52,2961 53,10
  • CHF 53,35 54,7693 55,95
  • GBP 67,15 68,7864 69,55
  • CNY 5,80 7,6388 7,80